Η σχολή “ΒeWindsurfer” είναι μια σχολή εκμάθησης ιστιοσανίδας και απευθύνεται σε αρχάριους & προχωρημένους ανεξαρτήτου ηλικίας,όπου είτε ως αρχάριοι θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά του αθλήματος, είτε σαν προχωρημένοι θέλουν να τελειοποιήσουν τις δεξιότητες τους στο άθλημα. Η σχολή Λειτουργεί όλο το χρόνο, βρίσκεται στη Βούλα σε έναν από τα ασφαλέστερα και καλυτέρα μέρη για windsurf, με έδρα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας και υπεύθυνος της σχολής είναι ο Καραγιώργος Γιώργος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και αθλητής της Εθνικής Ομάδας με διακρίσεις σε Εθνικό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Καραγιώργος Γεώργιος γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου το 1983 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών με ειδικότητα την Ιστιοπλοΐα.

Η πρώτη του επαφή με την ιστιοσανίδα ήταν στην ηλικία των 15 ετών όπου αν και ο τόπος διαμονής του ήταν μακριά από την θάλασσα,αυτό δεν τον εμπόδισε να βρίσκεται κάθε μέρα στο νερό και να προπονείται σκληρά ανεξαρτήτως συνθηκών.Τα 15 χρόνια της αθλητικής του πορείας από το 1998 έως και το 2013 ως μέλος των Εθνικών ομάδων Παίδων, Νέων και Αντρών έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους αθλητές του αθλήματος όπως ο Νίκος Κακλαμανάκης,Βύρωνας Κοκκαλάνης, Michael Gebhardt (USA), Gal Fridman (ISR), Fabian Heidegger (ITA), Nimrod Mashiah (ISR), Τοni Wilheim (GER) Σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν η επιλογή του (σε ηλικία 17 ετών) από τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, ως Training Partner του, για την προετοιμασία του σε Ελλάδα και Αυστραλία ενόψει της Ολυμπιάδας του Sydney το 2000 και στην συνέχεια για την Ολυμπιακή του προετοιμασία για την περίοδο 2001 - 2002, για την Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004. Συνεργάστηκε από το 2002 μέχρι το 2005 με τον Gal Fridman, Χρυσό Ολυμπιονίκη στην Αθήνα το 2004.

Το 2012 αποφοιτώντας από τη Γυμναστική ακαδημία Αθηνών ξεκινά την προπονητική του καριέρα στο Ναυτικό Όμιλο Βούλας ιδρύοντας τη σχολή Bewindsurfer. Το 2016 ήταν προπονητής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Rs:x στην Ολυμπιάδα του Ρίο και προπονητής του 5ου Ολυμπιονίκη Βύρωνα Κοκκαλάνη. Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ιστιοσανίδας και προπονητής στο γυμναστήριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας όπου γυμνάζονται όλες οι Εθνικές ομάδες ιστιοπλοΐας. Παράλληλα με την προπονητική του δραστηριότητα, θέλει να μεταδώσει τις επιστημονικές και αθλητικές του γνώσεις, σε άτομα και σε αθλητές, κάθε ηλικίας, που αναζητούν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας και ιδιαίτερα της ιστιοσανίδας.

Κλείσε μάθημα

Μαθήματα Windsurfing

Το windsurfing είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα καθώς η μάθηση του ποτέ δεν σταματά. Αυτό είναι και ένα από τα γνωρίσματα του που το κάνει τόσο διαφορετικό. Όσο και να βελτιώνεται ένας windsurfer πάντα υπάρχουν νέες δεξιότητες για να επιδιώξει να μάθει.

Δες τα μαθήματα

Loading weather for

Windsurfing

Καιρός στην σχολή: loading...

Θερμοκρασία αέρα: loading...

Ταχύτητα ανέμου: loading...

Διεύθυνση ανέμου: loading...

Ριπές ανέμου: loading...

When we don't windsurf we sup

SUP είναι τα αρχικά του StandUp Paddleboarding. Πρόκειται για μεγαλύτερες σανίδες surf, πάνω στις οποίες ο surfer στέκεται όρθιος ή και γονατιστός και κωπηλατεί κρατώντας ένα κουπί που προσαρμόζετε στο ύψος του. Στην Χαβάη το λένε «Hoe he’e nalu» και όπως σχεδόν κάθε είδους surf έτσι και το SUP ξεκίνησε από εκεί. Η «ανακάλυψη» του συνδέθηκε με την ανάγκη για ένα εναλλακτικο water sport μέσα στον ωκεανό σε συνθήκες ήρεμης θάλασσας το οποιο συνδιαζει την αθληση με την αναψυχη!

Περισσότερο SUP

Toποθεσία

Η σχολή βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας επί της Λεωφόρου Καραμανλή.

Πώς να έρθετε

Εικόνες

Αγαπάμε το windsurfing αλλά αγαπάμε και την φωτογραφία!

Δες τις φωτογραφίες

Υποστηρικτές

Εμπιστεύσου τα όνειρα σου και τους στόχους σου σε ανθρώπους που σε εμψυχώνουν και σε εμπνέουν, που σου λένε το σωστό και όχι αυτό που θα ήθελες να ακούσεις για να μπορέσεις να πας μπροστά πλανάροντας.